Nu är det åter dags för vår populära klubbresa – denna gång till Mallorca. Vi reser till Spaniens pärla Paguera som ligger 30 minuter från Palma flygplats och är en mellanstor badort med tre olika stränder. Vi bor på Hotel Valentin Park & Club, nära stadens centrum, stranden och med ca 1 km till tennisbanorna på Tennis Academy Mallorca. Här finns 15 grusbanor, gym och pool, så här kommer vi kunna genomföra en grym träning med team GTK och team Spain.

Preliminärt program
30/9: Flyg från Arlanda kl 15.05–18.45 med gemensam transfer till hotellet. En gemensam middag väntar som en härlig start.
1–3/10: Dubbla tennispass med minst 3 timmar tennis om dagen samt gemensamma middagar på kvällarna.
4/10: Tidig frukost och hemresa med flyg 10.55. Vi landar 14.35.

Detta ingår i resan
Flyg t/r med Norwegian
Transfer t/r
Del i dubbelrum Hotel Valentin Park Club
Frukost
Middagar
Tennisträning: Team GTK / Team Mallorca Spain
Reseservice med Martin Lager Event/ Tennisspecialisten
Resegaranti genom Airtours

Pris
13 495 kr per person i dubbelrum
Enkelrumstillägg: 1 250 kr
Avbeställningsskydd: 455 kr per person

Vem får följa med?
Medlemmar i GTK, vuxna och barn. Vi kan ej garantera träning i samma mängd för medföljande barn, beroende på ålder och nivå. Har du frågor kring detta så kontakta Martin.

Anmälan
Anmälan via: www.tennisspecialisten.com/klubbresa
Anmälan är bindande och vid anmälan betalas 4 000 kr per person som anmälningsavgift. Det går bra att betala med kort eller mot faktura med flera alternativ genom Klarna. Slutbetalning senast 1/8. Löpande information kommer samt bekräftelse.

Vid frågor kontakta: martin@tennisspecialisten.com

Resan har ett begränsat antal platser så gör din anmälan så snart som möjligt då vi tillämpar principen ”först till kvarn”.

Välkomna!