Fys & Yoga

Personlig träning

Genom att träna styrka, rörelse och kondition kan du ta din tennis till en ny nivå och samtidigt förebygga skador. I vårt gym erbjuder vi personlig fysträning – enskilt eller i mindre grupp – med PT Samuel (Sam) Rosser. Sam kommer ursprungligen från England men bor nu på Värmdö. Han har mer än 20 års erfarenhet som professionell sportcoach och personlig tränare.

Du bokar Sam via prismfitness@gmail.com. Pris från 795 kr/pass (60 minuter). Följ gärna Sam på GTK Fys Community på Facebook där han delar med sig av fysövningar kopplat till tennis.

Yoga

Vi anordnar även yoga tillsammans med Victoria Veres. Yogapasset är särskilt utvecklat för oss tennisspelare. Övningar för ökad rörlighet, smidighet och styrka i ytterlägen kombineras med balans och fokus så att du ska bli ännu starkare på banan. Det är ingen slump att många av världens bästa tennisspelare har yoga som en del av sin träningsmix. Ju stelare du är, desto mer nytta kommer du ha av yogapassen.

Victoria är certifierad hathayogalärare med lång erfarenhet och en rad internationella vidareutbildningar. Hon undervisar i hatha, vinyasa och yoga för idrottare både i Sverige och utomlands, samt håller kurser och workshops.

Du kan boka individuella pass, eller pass för din träningsgrupp, med Victoria på victoria@thetennisyogi.com. Pris för individuell träning från 600 kr/h eller från 800 kr/h för upp till fyra personer.