Vi sponsrar GTK

Huvudsponsorer

Maxi ICA Stormarknad Värmdö vill inspirera och göra din vardag enklare och bättre – oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror.

Hjälper organisationer med kompetensutveckling och erbjuder ett heltäckande utbud av utbildningar inom ledarskap, projektledning, IT och kommunikation.

Erik Olsson Fastighetsförmedling startade 1997 med en idé om att utmana branschens konventioner. Att tänka nytt istället för att göra som man alltid gjort. Att jobba metodiskt och proaktivt istället för att annonsera och vänta. Ambitionen är att erbjuda en modern mäklartjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till en bra affär.

Swedbank i Värmdö erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster. Från traditionella banktjänster till juridisk rådgivning och mäklartjänster via samarbetspartners.

Torvalla Bil Värmdö är återförsäljare och märkesverkstad för KIA, Subaru och Jeep och har även försäljning av begagnade bilar.
Medlemserbjudande: Köp eller leasa en bil förmånligt. Kontakta Jakob på 070-780 90 55 eller jakob.larsson@torvallabil.se Torvalla Bil betalar även in 1 000 kronor per såld/leasad GTK-bil till det nyinstiftade stipendiet GTK mot framtiden.

Sponsorer

Samarbetspartners