Sponsorer

Det finns många goda skäl att bli samarbetspartner alternativt sponsor till GTK. Vår förening är en naturlig plats för nätverkande där generationer möts, umgås, inspireras och lär av varandra – på och utanför banan. GTK bidrar till att få barn och vuxna i rörelse samt är verksamma till en positiv samhällsutveckling. Genom detta är vi övertygade att tennisen på Värmdö med omnejd samt i Sverige stärks på lång sikt.

Varför ska just du eller ditt företag samarbeta med GTK?

    • Ni stödjer en av Värmdös mest aktiva föreningar och en naturlig lokal marknadsföringskanal med fler än 1 400 medlemmar.
    • Ni sponsrar den fortsatta utvecklingen av en verksamhet där alla är välkomna och där bredd- och tävlande får lika stor uppmärksamhet.
    • Ni stödjer det lokala utövandet av en av Sveriges mest populära idrotter och bidrar till att sätta Värmdö på den svenska tenniskartan.
    • Ni medverkar till ett friskare Värmdö. En ny undersökning visar på att tennis är den idrott som ökar livslängden mest (runt 10 år).
    • Ni bidrar till arbetet med att möjliggöra en vidgad verksamhet som möter den efterfrågan som följer av tennisens ökade popularitet och den stora inflyttningen av människor till Värmdö.

Vi har en uttalad ambition att genomföra lokala satsningar för ungdomar, driva folkhälsa och att ta ett socialt ansvar. Vi siktar mot framtiden och nästa generation genom fokus på miljö samt ekonomisk och social hållbarhet.

Är du eller ditt företag intresserade av att sponsra klubben eller bli samarbetspartner så finns det många olika möjligheter för detta. Vi är alltid öppna för att skräddarsy ett erbjudande som passar just dig eller ditt företag. Tveka inte att höra av dig!