Erik Botvidson har varit GTKs klubbchef under fem händelserika år. Under Eriks ledning har vi bland annat byggt nya utebanor vid Skevik, skapat utvecklingsplaner för alla träningsgrupper, haft historiskt högt deltagande i våra tävlingar och etablerat tydliga värderingar för verksamheten.

I nära dialog mellan Erik och styrelsen har vi nu gemensamt kommit överens om att Erik kommer kliva av sin roll som klubbchef och lämna sin anställning i GTK. Mot bakgrund av den fantastiska resa som klubben gjort och de insatser som Erik bidragit till vill jag å styrelsens vägnar tacka för den tid som varit och önska Erik varmt lycka till framöver.

På styrelsens bord ligger nu uppgiften att hitta en ny klubbchef till GTK. I avvaktan på detta kommer Martin Lager att fortsätta som tf klubbchef, åtminstone fram till sommaren.

Tveka inte att höra av er till mig eller någon annan i styrelsen om ni har några frågor.

Susanne Bagger
Styrelseordförande

 

Då jag inte kommer ha möjlighet (i närtid) att tacka er alla så vill jag passa på att göra det nu. TACK för 5 fantastiska år fyllt med glada miner, skratt, ljuvliga forehands och svettiga träningspass. Det GTK har genom klubbkänsla och god stämning är unikt inom tennis, och idrotts-Sverige. Ta väl hand om det. Vi ses med säkerhet i hallen eller på andra ställen. Lycka till med er tennis och igen, tack för den här tiden.

Med vänliga tennishälsningar,
Erik Botvidson