Länge har ni väntat och konstant kollat er mail, jag får se avsaknaden som lite av ett info-fail.
Månadsbreven om vad som händer på klubben, både med nyheter och till exempel den nya snubben (Kenneth).
Men det var varit en utmaningarnas höst, att hitta tränare till alla med båda kunskaper och tennisröst.
Vi hoppas slippa jaga tränare konstant som nu, det önskar både teamet, jag och du.
Men nu har julen äntligen kommit till oss, med stor hjälp av Emma som julkalender-boss.
Julmuggen står för dörren och sen RM likt varje år, engagemanget får mig fälla en uppskattningens tår.
Är du inte anmäld får du skämmas i stora lass, du kan trots allt vinna ett läckert Gustavsbergsdass.
Men 1 dag är kvar innan du missar chansen, vill du inte deltaga i mellandagsdansen?
Brevet följer i texten nedan, se till att läs innan julaftonsfredan.
REA och bästa klapparna att köpa i vår trivsamma hall, ett rack, skor eller en tröja om du är kall!

Ja, det var ett tag sedan sist, jag utlovar mer frekventa nyhetsbrev under 2022. Tänker att detta brev får innehålla en del nyheter och en liten tillbakablick. Januaris månadsbrev går mer in på djupet kring vad 2022 har att erbjuda, båda på kort och lång sikt – inklusive Skeviksprojektet som rullar på. Kan även teasa om att vi kommer få insyn i hur det är att byta tennisträning från ett land till ett annat.

Detta händer just nu:

  • Anmälan till Julmuggen (25–31 dec), en handikapptävling som alla kan delta i, går ut den 16 december. Samma datum går anmälan till Senior RM ut. En tävling för alla seniorer över 35 år samt de som är yngre och vill tävla i den öppna klassen. De flesta som deltar spelar på rätt hög nivå.
  • Under dessa tävlingar bokar vi upp de flesta banor och tider, men vi kan även släppa banor med kort varsel. Så vill ni spela, håll utkik! I MATCHi kan ni även reservera er (som reserv) för tider om det blir ledigt – gör gärna det!
  • 2–15 januari släpper vi drop-in-lunchtennis för dig som är sugen på lite träning, håll utkik på MATCHi.
  • Vi har många fina julklappserbjudanden i shopen under jul, men även under mellandagarna. Dessutom är det 10 procent rabatt på allt,
    förutom redan tidigare rabatterade varor, strängning, mat och dryck. Vi har ett nytt strängningserbjudande med Toalson där du får en linda på köpet – passa på att uppdatera ditt rack inför vårterminen.
  • Nästa vecka anländer stationära bänkar/läktare mellan bana 1&2 samt 3&4. Bänkarna gör det lättare att samla barngrupperna, och underlättar förvaring.

Tittar vi tillbaka har det återigen varit ett bra GTK-år på många sätt. Vi har återgått till en hyfsat normal tennisvardag, som dock vacklar lite nu i och med coronaspridningen. Vi hoppas kunna fortsätta verksamheten som vanligt och genomföra de planerade tävlingarna.

Delvis på grund av corona kämpar vi, och andra klubbar, med att bemanna alla pass till 100 procent. Många har upplevt olika tränare på sina pass. Jag vill poängtera att teamet verkligen sliter för att ni medlemmar ska få bästa möjliga tennisupplevelse, men ibland går det inte att trolla. Med vår nya coach Kenneth ombord, och det redan starka teamet med anställda och timanställda, tror vi att våren kommer bli en enklare resa. Vem du får som tränare mailas ut innan 2022 anländer.

Med det vill vi alla i teamet och styrelsen önska dig en riktigt God Jul och ett
Gott Nytt Tennisår!

Med vänliga decemberhälsningar,
Erik Botvidson