I april månads nyhetsbrev är det Nadja, vår nya sportchef, som tar till pennan och berättar om sin första tid på GTK. Trevlig läsning!

Nu har jag fått möjlighet att spendera en dryg månad i min nya roll här på GTK. En månad som varit otroligt lärorik, gett mig massor av energi och mycket glädje. Jag har haft förmånen att träffa många medlemmar i alla åldrar och ser fram emot att få möta fler av er framöver. Att få komma hem efter en arbetsdag fylld av energi är en ynnest, så tack till er alla som jag fått möta i hallen.

Som barn och ungdom spenderade jag större delen av min vakna tid i tennishallen. Oavsett om det var vardag, helg, morgon eller kväll så tränade vi, umgicks och tränade lite mer. I efterhand kan jag se hur tennisen har gett mig otroligt många härliga minnen, vänner för livet, en gemenskap och varit en viktig skola. Tennisen har bland annat lärt mig vara fokuserad, målmedveten, möta framgång och motgång, respektera olikheter och hur man som individuell idrottare behöver fungera i team. Det har kort och gott varit en lärorik skola inför resten av livet.

När mycket har satts på sin spets i och med pandemin har vi lyckats hålla tennishallen öppen och fortsatt bedriva vår verksamhet, även om allt inte är som förr. Att vi tvingades ställa om planerna på ett påsklovsläger och istället träna i mindre grupper är ett exempel på hur vi med kort varsel hittat nya vägar för att hålla igång verksamheten. Fortsätt visa varandra omtanke, följa restriktioner och låta hälsan komma i första hand så har vi förhoppningsvis ett bättre läge att kunna planera höstterminen med längre framförhållning. Med det sagt önskar jag verkligen att vi snart kan få umgås igen i hallen och få möjlighet att bygga vidare på vår gemenskap även utanför banan. Jag blickar framåt och ser fram emot att få lära känna er medlemmar och klubben ännu bättre. På plats har vi ett fantastiskt team av tränare med stort engagemang för klubben och sporten, något jag verkligen tycker märks så fort man kliver in i hallen.

Närmaste tiden kommer jag arbeta vidare med den röda tråden i klubbens verksamhet och att implementera det jobb som gjorts under 2020-2021 för att lyfta oss till nästa nivå. Mer information om vilket jobb som gjorts och vad som ska implementeras finns i klubbens verksamhetsberättelse för 2020 som ni kan ta del av i samband med årsmötet. Att jag fått möjlighet att komma in i GTK, där det redan finns ett driv att utvecklas och ett öppet sinne att prova nya vägar, gör att jag tycker mitt jobb känns väldigt spännande. Genom att dela med oss av idéer, inspiration och kunskap, kommer vi fortsätta arbetet att utveckla vår dagliga verksamhet.

Tills vi ses och hörs nästa gång, varma tennishälsningar,
Nadja Miró