Boka bana

Boka tennistid

För att kunna boka en tid behöver du ett konto på MATCHi med användarnamn och lösenord. För att säkerställa att du får medlemspris vid bokning, kontakta sedan info@gtk.nu så att vi kan säkerställa att GTKs register matchar dina uppgifter i MATCHi, och att du har ett aktivt medlemskap.

Om du inte har en MATCHi-profil, klicka på ”Ny användare/Icke Medlem” nedan, och följ instruktionerna.

Om du har glömt ditt användarnamn/lösenord, klicka på ”Glömt användarnamn/lösenord” nedan, och följ instruktionerna.

Ny användare/Icke medlem
Glömt användarnamn/lösenord

 

Betalning

Du betalar din tid direkt i MATCHi med kort eller internetbank (via Payson). Du kan välja att sätta in mer pengar än vad din timme kostar så har du en buffert inför nästa speltillfälle.

 

Klippkort

Notera att vi i MATCHi erbjuder följande rabatterade klippkort:

  • Stora rabattkortet: 10% besparing
  • Lilla rabattkortet: 5% besparing
  • Juniorkortet: 40% besparing (För juniorer upp till 18 år men kan köpas av förälder. Bokade pass ska innehålla max 1 vuxen på banan)

 

Grusbana

På sommaren har du möjlighet att spela på Ekedalsbanan som ligger vid Ekedalsskolan, alternativt på Annebergsbanan (förbi Skevik mot Norra Lagnö). Timpriset är SEK 100 kr/timme för GTK-medlemmar (icke medlem betalar SEK 150/timme).
Vi erbjuder även ett sommarkort till alla våra medlemmar från 1 maj till säsongsavslutning för endast SEK 1000. För att köpa sommarkort mailar ni kontoret på info@gtk.nu.