Om oss

Gustavsbergs Tennisklubb (GTK) som grundades 1947, är en av Värmdös största idrottsföreningar, och en naturlig samlingsplats för gammal som ung och nybörjare till tävlingsspelare.

Tennishallen, som byggdes 1988, har fyra inomhusbanor och ligger på Ekvallens idrottsområde precis intill Gustavsbergs centrum. Med ca 1400 medlemmar på endast fyra banor är GTK troligen den klubben i Sverige med flest medlemmar per bana. Hallen har även en shop/café (GeTeKå Bistro) med all behövlig tennisutrustning samt enklare förtäring, ett mindre gym med motionscyklar, ett pingisbord och omklädningsrum med tillhörande bastu. Hallen har öppet för spel varje dag från kl 06.00 till 23.00, och alla dagar på året förutom juli månad då hallen är stängd.

Utöver gruppträning för alla mellan 5 och 90 år, erbjuder GTK många aktiviteter och evenemang. Mer information om samtliga kurser, aktiviteter och anmälningar finner ni på GTKs MATCHi-sida.

Sommartid erbjuder klubben grustennis genom spel på antingen Ekedal (1 bana) eller Anneberg (1 bana).

För mer information, titta gärna vidare på vår hemsida, besök MATCHi, och om ni fortfarande inte har fått de svar ni söker, maila info@gtk.nu.

Välkomna till Gustavsbergs Tennisklubb, ditt hem för ett gladare tennisliv.