Föreläsning Mental Träning

15 oktober 2019

När och var: 5 november mellan 17.30 – 19.00 i hallen alternativt lokal i närheten beroende på antal deltagare. 

Magnus är världsetta och mångfaldig världsmästare i racketlon, elitseriespelare i hockey (HV71) och utbildad civilingenjör och psykolog.

För att bli en bra racketspelare så behövs tekniska, fysiska, taktiska och mentala färdigheter. Dagligen jobbas det med teknik, fysik, taktik men ofta glöms den mentala träningen bort. I en jämn och viktig match är det ofta den mentalt starka som drar det längsta strået. Mental träning är också viktig vid sidan av idrottandet för att kunna skapa det liv man önskar. På denna föreläsning har du möjlighet att få inblick i vad mental träning innebär, och hur du kan väva in din mentala träning i din dagliga träning.

Anmäl dig här:

HÄR

 

 

  • Planer på ny anläggning
  • Ny visuell identitet och namnbyte
  • Medlemsenkät 2017
  • Vuxenkurser på sportlovet
  • Juniorläger sportlovet!