Nytt bokningssystem – MATCHi!

6 augusti 2019

Nytt bokningssystem!

Gustavsbergs TK byter till MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport. Det kommer att underlätta för oss att hantera kundregister, kontrakts- och träningstider, samt ge oss bättre möjlighet att bedriva en effektiv verksamhet. Vår förhoppning är även att ni ska finna det smidigare att boka tider via den nya tjänsten.

Utomhusbanorna bokar ni även fortsättningsvis under 2019 i gamla systemet.

Kom igång

Skapa ett användarkonto direkt på MATCHi, därefter går du till vår bokningssida, klicka på den tid du vill spela och betala med kontokort.

Strötid & Klippkort

Ni kan betala per timme eller köpa ett digitalt klippkort (kommer inom kort). Med klippkortet blir det billigare att spela. Betalning sker med kontokort i samband med att ni bokar bana eller köper klippkortet.

Pengar i potten/klippkort

Ni som har gamla klippkort/”pengar i potten” i gamla systemet kan få dessa konverterade till digitala klippkort i MATCHi. Kontakta kansliet när ni har skapat ett användarkonto i MATCHi så ger vi er motsvarande värde i MATCHi. Klippkorten med krediter kommer vara giltigt till 2020-06-30.

Frågor

Får du problem med att boka eller undrar över något, läs i första hand hjälpsektionen på MATCHi. Kvarstår frågor, kontakta kansliet så hjälper vi dig.

Välkommen tillbaka in i hallen önskar vi på GTK!

  • Planer på ny anläggning
  • Ny visuell identitet och namnbyte
  • Medlemsenkät 2017
  • Vuxenkurser på sportlovet
  • Juniorläger sportlovet!