Vi är en stor klubb med många medlemmar som vill spela mer, folk står även på kö för att få börja spela hos oss. Under en lång period har vi haft ett behov av fler banor, både inom- och utomhus. Klubben har drivit många olika spår och det har varit ett tufft arbete som pågått länge.

Värmdö kommun växer och därmed förändras både behov och demografi. Det vi vet just nu är att kommunen har planer på skapa ett idrottsområde på en ny plats. Detta betyder att vi med stor sannolikhet inte kommer vara kvar i Gustavsbergs Centrum och att det är en fortsatt lång process innan vi står med en ny tennishall. Vi ser därför att den enda lösningen för att få till en ny anläggning inom en snar framtid är att ta saken i egna händer.

Vi har nu kommit långt med dessa planer och siktar mot att bygga en kompletterande anläggning till vår befintliga hall innehållande tre inomhusbanor och två utomhusbanor. Mer information om hur projektet fortlöper kommer du hitta här på hemsidan och i hallen på våra anslagstavlor. Du har också möjlighet att diskutera och ställa frågor om projektet på våra klubbkvällar under våren.

 

Värmdö Tennis Anneberg (pdf)

  • Planer på ny anläggning
  • Ny visuell identitet och namnbyte
  • Medlemsenkät 2017
  • Vuxenkurser på sportlovet
  • Juniorläger sportlovet!