Julmuggen 2019

19 november 2019

Perfekt tillfälle att motionera efter julbordet. Julmuggen är en oerhört populär klubbtävling där alla tilldelas ett handicap för att göra matcherna så jämna som möjligt. Det finns klasser för alla, och nytt för i år är att vi har lagt till klasser för våra first-timers/nybörjare. Tävlingen spelas mellan 25 – 31 december och det finns möjlighet att anmäla förbehåll som vi försöker tillgodose i den mån det är möjligt. Är man borta större delen av lovet så blir det dock svårt.

Anmälan görs HÄR via tennis online, och för er som inte har licens sedan innan så räcker det med en motionslicens.

HÄR finner ni mer information om tävlingen.

 

  • Planer på ny anläggning
  • Ny visuell identitet och namnbyte
  • Medlemsenkät 2017
  • Vuxenkurser på sportlovet
  • Juniorläger sportlovet!